Koivunniemen Herran Farmi

Tilan päärakennuksessa sijaitsevasta Maalaishotelli Hanna & Magnuksesta löydät kodikkaat kamarit maalaisyöpymiseen. Kymmenen kamaria on nimetty maatilan perustajaperheen mukaan ja voitkin valita yksilöllisistä huoneista juuri mieleisesi. Huoneissa on oma wc ja suihku. Huonehinta sisältää aamiaisen sekä mahdollisuuden osallistua eläinten aamuhoitoihin yhdessä talon väen kanssa.

Yöpyä voi myös Harjun tilan vanhassa navetassa. Jykevien kiviseinien Hostelli Vanha navetta sijaitsee pihapiirissä ja varattavissa on viisi erilaista huonetta (2-6 hlö). Hostellissa wc-sekä suihkutilat sijaitsevat käytävän varrella. Majoittumiseen sisältyy mahdollisuus osallistua eläinten aamuhoitoihin yhdessä talon väen kanssa. Aamiainen lisämaksusta.

Maatilan vanha työväen asunto on kunnostettu tilausleirien ja leirikoulujen käyttöön. Leiritalo Väentuvassa on kahdessa kerroksessa 10 majoitushuonetta (2-5 henkilöä). Majoitustilat soveltuvat niin liikuntaseurojen leireille kuin ystäväryhmille. Suihku- ja wc-tilat ovat käytävällä.

Tutustu maatilamajoitukseen tarkemmin verkkokaupassamme
https://koivuniemenherra.johku.com/fi_FI
www.koivuniemenherra.fi